Συστατικά:
Σαλάτα:
- 240 γρ. ρεβίθια από κονσέρβα
- 8 κουταλιές της σούπας σπόρους ροδιού
- 5 κουταλιές της σούπας κορίανδρο, κομμένο
- 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι κομμένο
- 100 γρ. αγγούρι, κομμένο στα τέσσερα και σε λωρίδες
Σάλτσα:
- 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
Μέθοδος:
- Συνδυάστε όλα τα συστατικά της σαλάτας σε ένα μεγάλο μπολ
- Σε ένα διαφορετικό μπολ, συνδυάστε τα συστατικά της σάλτσας, και αναμείξτε με την σαλάτα πριν να σερβίρετε.